Velkommen til klinikkens hjemmeside

 

LÆGE KATJA TORP, KILDE ALLE 22, 2. Dør 3, 3600 FREDERIKSSUND

TELEFON 47 38 38 93

Telefon er åben hverdage kl. 8-12,  mellem kl. 9.45-10 er telefonen lukket.

Akuttelefon 60 16 38 93 er åben ved behov for akut lægehjælp hverdage mellem kl.8 og 16, fredag kl. 8-12 eller kl. 8-16. Vi har fredagsvagtring med lægerne Langes Torv og læge Mads Tandrup. Telefonsvarer oplyser navn og telefon nummer på den klinik vi henviser til. 

Efter kl.16, i weekends og på helligdage kontaktes 1813 ved akut opstået sygdom.

Vi har p.t. lukket for tilgang af nye patienter.

Læge Katja Torp stopper som søfartslæge medio August 2022.

Nyt telefon system.

Vi har i dag onsdag d. 24/8-22 fået nyt telefon system med IP telefoni, hvor cpr nummer tastes ind ved opkald, så vi har jeres journal fremme, når I ringer. Herudover er der mulighed for flere opkald i telefonkø.


Velkommen til læge Mads Anders Rasmussen

Mads er i klinisk basisuddannelse og kommer fra stilling på lunge- og infektionsmedicinsk afdeling på Hillerød Hospital og skal være læge her i klinikken fra d.1/8-22 til og med 31/1-23.


Videokonsultation
.

Vi tilbyder fortsat videokonsultation istedet for fremmøde.

 

Luftvejsinfektioner .
Ved luftvejsinfektion anbefales corona hjemmetest, og gerne svar på coronatest før kontakt til klinikken.

 

Vaccination mod lungebetændelse  – pneumokok vaccination

Anbefales personer over 65 år, beboere på plejehjem, pleje og handicapboliger samt personer med medfødt eller erhvervet immundefekt eller anden alvorlig sygdom, hvor lægen vurderer, der er indikation for pneumokok vaccination. Vaccinen holder 6 år hvorefter den gives igen.

Herudover er der fortsat tilbud om gratis pneumokok vaccination til alle voksne i behandling for forhøjet blodtryk, hjertesvigt, iskæmisk hjertesygdom og diabetes.

Du kan bestille tid til vaccination ved sekretær dagligt mellem kl 9 og 12.

 

MinLæge app

Det er nu muligt at sende beskeder eller bestille medicin med “MinLæge” app.

 

Vores kortscanner kan ikke scanne den nye sundhedskort app, medbring gerne det gule sygesikringskort.

 

Hjemmesiden er åben for tidsbestillinger til konsultationer, blodprøver m.m. på denne side under Login.

 

 Afhængighedsskabende medicin

Jævnfør Sundhedstyrelsens retningslinjer skal afhængighedsskabende medicin som morfin præparater, de fleste sovetabletter, angstdæmpende medicin samt visse typer ADHD medicin fornyes ved personlig konsultation mindst to gange om året.  Hensigten med personlig fornyelse er drøftelse af medicinens effekt samt fordele og ulemper ved behandlingen, og vurdere evt. andre behandlings muligheder samt snakke om det er tid til at trappe ud af behandlingen.

 

Praktisk info

Det er meget vigtigt, at du husker at medbringe sygesikringskort ved besøg i klinikken. Hvis dit sygesikringskort ikke virker eller du har mistet det, skal du kontakte Borgerservice i kommunen og bestille et nyt.

Vores kortscanner kan ikke scanne den nye sundhedskort app.

Under menu-knappen “Selvbetjening” kan du:

  • Bestille tid
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen
  • Læse beskeder fra lægen
  • Husk at det kan vare op til 5 hverdage før du får svar på mail også vedrørende recept fornyelse.

Ved akut opstået sygdom, skal du således ikke afvente mail svar, men kontakte os telefonisk på klinikkens telefon 47 38 38 93 mellem kl. 8 og 12. Ved alvorlig/livstruende sygdom skal du kontakte os på vores akut telefon 60 16 38 93 eller ringe 112.

Ved ikke-akut sygdom beder vi jer ringe til sekretær mellem kl. 9 og 12, hvor vi vil tilbyde en tid indenfor 5 hverdage. Ved årskontroller , attester og andre konsultationer som ikke fremgår af booking muligheder på hjemmesiden, skal sekretær ligeledes kontaktes for tid.

Vores telefonsystem har 3 linier , d.v.s. der er plads til 1, der taler med læge eller sekretær og 2 i kø. Hvis der er flere end 3 på linien, beder telefonsvarer patienten ringe op igen.

Aften konsultationer onsdag kl. 16 – 18 efter aftale.